Markarbeten runt Örebro

 Skapa en gratis förfrågan om olika typer av markarbeten runt Örebo omnejd

Tveka inte kontakta oss för kostnadsfri offert antingen via mobil 070 -483 22 92, epost info@maentreprenadteknik.se eller chatta med oss genom att längst ner på höger sida finns vår chatt för att hjälpa dig.

Vi arbetar runt Örebro län med Mark och Anläggningsarbeten för både privat och företag.

Vi bokar in en tid för ett förbehållslöst möte där vi tittar närmare på ert projekt och hur vi kan hitta en lösning på ert problem eller få hjälp med.

 

Vi utför markarbeten runt Örebo omnejd som exempel

Dränering, Vatten & Avlopp, Enskilt Avlopp

Mark & Anläggningsarbeten,

Husgrunder, Projektering, markprover av olika slag, ritningar för enskiltavlopp, provgropar samt provanalyser vilken markbädd mm man behöver.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ INNAN MARKARBETET BÖRJAR!

När man anlitar någon som ska göra markarbeten av olika slag är det viktigt att företaget har Entreprenadförsäkring och F-skatt.  Likaså att man upprättar ett  avtal med  beställaren och Entreprenaden så man vet vad som gäller.

Vi på MA Entreprenadteknik vill att både kunden ska känna sig trygg och även för oss så inga konflikter eller frågetecken händer under arbetsgång samt slutförande steg. Då vi har en god Entreprenaförsäkring samt upprättar alltid ett avtal med varann som ser att det pris, arbeten mm ska stå klart och tydligt mm sedan har vi ytterligare ett steg till att vi dokumenterar hela arbetet med bilder som sedan kunden får efter avslutat arbete.

 

Boka kostnadsfri offert - Mark och anläggning i Örebro Län
Varför välja oss - MA Entreprenadteknik
Kontakta oss -<br />
070-483 22 92
Prova vår chatt hos oss, MA Entreprenadteknik chatt eller få meddlande