Projekt Grundläggning i Almby

Att göra en grundläggning med att gjuta en platta i betong till ett projekt i Almby

Projektet innebär att anlägga en upphöjd betongplatta.  Till det behövs det en hel del planering, ritningar med hur grundläggningen ska klara lasten på 2 våningar samt hur marken under är och behöver grävas ur.

Projektet var en riktig förvandling till något unikt. Ett gammal 60 – talshus  med mexitegel som gjordes om till ett sekelskifteshus och vi fick äran att göra grundläggning, dränering av en stensatt mur som var tvungen att gjutas för att klara de laster som huset kommer utsätas för. Taket skulle lyftas och få ny takhjd samt olika utbyggnader som ska ge huset dess sekelskifteskaraktär.

Projektet är inte klart än utan det ska sedan bli en hel del markarbeten med tomten, garageuppfart, trädgården och pool som börjar våren 2023.

Behöver du hjälp med grundläggning? Ring eller mejla oss. Det finns flera olika alternativ på att få en bra husgrund till ditt hus eller byggnad.

070 – 483 22 92 eller info@maentreprenadteknik.se

 

Läs mer om grundläggningstyper och vad man ska tänka på.

Krypgrund.

Platta på mark.

Källargrund.

Plintgrund.

Projekt grundläggning i Almy - upphöjd gjuten platta
Vi utför och hjälper dig med din husgrund när du ska bygga hus, sommarstuga, utbyggnad, betonggolv, uteplats mm. En bra grundläggning är viktigt för att få en hållbar grund.
Dränering - Procentad eller stensatt

 

Utförda jobb vi gjort med Projekt ALMBY 

 

Kantbalkars värmeisolering kan bestå av speciella murblock
Husgrund och grundläggning till ditt hus eller byggnad. Du får en kostnadsfri offert av oss som du därefter själv får ta ställning till. Väljer du oss så sköter vi hela planeringen och processen för din husgrund
Dränering förstärkning där husgrunden var stensatt och man var tvungen att förstärka, gjuta innan man fortsätter med själva dräneringen.
Hjälp med att få en husgrund till ditt hus eller byggnad. Vi kommer ut till dig och inspekterar marken och markförhållandena. Du får en kostnadsfri offert av oss som du därefter själv får ta ställning till.
Husgrunder, gjuta betonggolv, platta på mark. Vi arbetar i Örebro län, få kostnadsfri offert av oss
Hjälp med att få en husgrund till ditt hus eller byggnad. Vi kommer ut till dig och inspekterar marken och markförhållandena. Du får en kostnadsfri offert av oss som du därefter själv får ta ställning till.
Utöver husgrunder kan vi också hjälpa dig med de flesta mark- och grundarbeten som schaktning, dränering, avlopp, golvvärme och anläggning av betongplatta i Örebro län. Kostnadsfri offert
Grundläggning med platta på mark. Vi utför och hjälper dig med din husgrund när du ska bygga hus, sommarstuga, utbyggnad, betonggolv, uteplats mm